Aan tafel met Breughel
(WORKSHOP + DINER)

woe 12 november '21

per pers. / excl. drank

€ 60

Gaat kunst eigenlijk samen met lekker eten?
Wordt het niet hoog tijd om te genieten van cultuur terwijl je je vingers aflikt? We vroegen het ons af en het antwoord was – na veel gepeins – Ja!!! ;-)

Wij hebben dan ook met plezier de handen in elkaar geslagen met Catering TIKILA. En ik moet eerlijk zijn, tezamen met hun hebben we een paar krokant gebakken eventjes bedacht, waarin lekker eten wordt geserveerd op een bedje van cultuur. Want we willen dat zowel jouw artistieke kant verzadigd wordt als jouw innerlijke mens. Kan enkel bij Who's Afraid of Red, Yellow & Blue, niet?!


EVENT 1:

Aan tafel met Breughel (WORKSHOP + DINER)

We serveren een échte Bruegheltafel maar we hebben nog meer dan enkel vlees op het menu staan. Onze gemeenschappelijk gedekte tafel wordt een echt kunstwerk, kleine keramieke mannetjes versieren onze tafel met grappige poses, ze zitten op de rand van je bord of wandelen plezierig tussen de paté en confituur. Dit 'tafereel' wordt jouw schilder onderwerp, in een eerste deel van de avond schilderen we deze vrolijk versierde tafel, haal je creatieve kant naar boven en laat je fantasie de vrije loop.


Geen schilderstalent?

Geen nood! Nena zal jullie wegwijs maken met enkele handige tips en tricks om met met een leuk schilderijtje naar huis te gaan!

Na het schilderen is het tijd om dit stilleven lekker op te smikkelen, een avond om niet te vergeten.


Het wordt een exclusief event met maar 10 plaatsen dus snel reserveren is de boodschap!


Tot dan!
XX Nena


Uur en locatie:  Van 19u tot 22u — Koolkaai 3, 2000 Antwerpen
Nog vragen: 
Contacteer Nena via nenashaw33@gmail.com 

Ontdek onze andere creatieve diensten

Ontdek onze andere creatieve diensten