Ontdek onze andere creatieve diensten

Ontdek onze andere creatieve diensten

De essentie van onze creatieve teambuildings?

Samenwerking versterken en probleem-oplossende vaardigheden vergroten

WAT JE ZAL ONTDEKKEN IN DIT ARTIKEL:

⬇︎ Het is haalbaar voor iedereen

⬇︎ Geen artistieke ervaring nodig

⬇︎ Ervaar een mentale vakantie

⬇︎ Hoe we te werk gaan

Creatief bezig zijn in groep zorgt dat de mentale gezondheid een boost krijgt

Teambuildings in een artistieke omgeving – zoals ons atelier – zorgen voor een betere uitkomst

🕒  3 MIN LEESTIJD

Artistieke teambuildings kunnen wonderen verrichten voor een goede bedrijfssfeer, het concept werkt!

Buiten 'n dagje plezier maken, versterken onze creatieve teambuildings de collegialiteit, vergroten ze het vertrouwen en verbeteren ze de communicatie onderling. Bovendien krijg je beter inzicht in elkaars kwaliteiten.

Iedereen houdt ervan om zich creatief uit te drukken. Ja, zelfs die ene grijze muis op je werkplek. Meewerken aan kunst – vooral als team wanneer er een volledige vrijheid van expressie is, niets goed of fout is – zorgt dat je mentaal een gezonde boost krijgt waardoor je geluk ervaart. Onze artistieke teambuildings zijn dan ook ontspannend, verlagen het stressgehalte en maken je mentaal kalm en helder, ze halen je uit de dagelijkse routine en dompelen je onder in totale creativiteit. Resultaat: je gaat anders denken en ervaart een mentale vakantie. Lees hieronder verder  ⬇︎

Frank Tribout – Head of functional analyst team – Luminus:

Het was fantastisch ! Superervaring. Iedereen stond versteld van zijn eigen talenten.

Maar hoe werkt nu zoiets, wetenschappelijk gezien? Even een technisch woordje uitleg:  Wanneer je deelneemt aan een nieuwe creatieve activiteit – één die je uit je comfortzone haalt – neemt de connectiviteit en plasticiteit van de hersenen toe door nieuwe verbindingen tussen hersencellen aan te maken. Het focussen, de concentratie en het creatief denken tijdens de activiteit zijn nodig voor succes. M.a.w.: onze artistieke teambuildings vergroten de probleemoplossende vaardigheden en versterken samenwerking.

Onze creatieve teambuildings vergroten de probleem- oplossende vaardigheden en versterken samenwerking

Aangezien je bij ons geen artistieke ervaring nodig hebt, aangezien niets goed of fout is kunnen deelnemers creatieve oplossingen bedenken en eventueel met het team erover praten. Want het creëren van kunst als team brengt een gedeeld gevoel van iets bereikt te hebben teweeg. Het zelfvertrouwen van elke deelnemer krijgt een boost waardoor er niet enkel een 'ik-kan-het gevoel' ontstaat, maar ook voelen deelnemers zich nauwer met elkaar verbonden en zijn ze geïnspireerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Artistiek bezig zijn versterkt de collegialiteit, vergroot het vertrouwen en verbetert de communicatie onderling. 

Lees hieronder verder  ⬇︎

Bij ons is niets goed of fout, je ervaart een volledige vrijheid van expressie

Deelnemers voelen zich nauwer met elkaar verbonden en zijn geïnspireerd

Marijke Van Moerbeke – Statistical Consultant – OpenAnalytics:

Na lekkere huisgemaakte quiches, hapjes en drankjes ruilden we mes en vork in voor penseel en kwast.

Installeer het kunstwerk op de werkplek als herinnering aan jullie samenwerking

Een schets van hoe we te werk gaan:

Na een korte kennismaking met de activiteit gaan de deelnemers aan de slag om de artistieke uitdaging aan te gaan. Onze doelstelling is om alle deelnemers van begin tot eind er helemaal bij te betrekken, om het belang van ieders rol in de organisatie te onderkennen, om een gevarieerd team door een gedeelde ervaring beter te verenigen en natuurlijk om er een viering van te maken die de gezamenlijke inspanning huldigt, zodat de deelnemers de creatieve teambuilding als een mooie herinnering met zich meedragen.

Het kunstwerk kan je op de werkplek installeren zodat het getuigt van jullie collectieve instelling en inzet

Bovendien neem je de artistieke uitdaging mee naar huis, zodat je het kunstwerk op de werkplek kan installeren en het getuigt van jullie collectieve instelling en inzet. Een constante herinnering dat samenwerken uitstekende resultaten kan boeken.


Tot snel, Nena

Je kan me bereiken op 03/326 81 46
of vul ons contactformulier in :-)

Deel dit artikel via

ONZE TEVREDEN KLANTEN