La La Land aan de Schelde

Openluchtcinema op de Koolkaai

Candlelight diner, een optreden en een topfilm onder een sterrenhemel

Aan de oevers van de Schelde kies je een tafeltje uit op ons nazomers terras dat we omgetoverd hebben naar een Hollywood scène. Terwijl de zon achter de horizon verdwijnt, geniet je van een heerlijk candlelight diner. Waarna je je laat verrassen door een swingende act uit La La Land waardoor je je even in de film waant. Zodra de zon onder is, geniet je van de magische film op groot scherm

Om 19u

Vrijdag 23 september

Na een wandeling langs de Schelde wacht je een verrassend lekker driegangenmenu

Een ober begeleidt je naar een tafeltje op een terras dat uit Hollywood kijkt te komen

🕒  3 MIN LEESTIJD

Stel je voor: na een heerlijk dagje shoppen of na een romantische wandeling langs de Scheldekaaien arriveer je op de Koolkaai waar je plaats neemt op ons terras dat recht uit Hollywood lijkt te komen

De ober begeleidt je naar een tafeltje, brengt je een sprankelend aperitief en een 'appetizer' om al van te smullen. Terwijl de zon ondergaat geniet je van een heerlijk driegangenmenu helemaal in de stijl van de film

En dat is nog niet alles, laat je verrassen door een amusante en swingende act waardoor je je even in La La Land waant. Zodra de zon onder is, geniet je van de magische film op groot scherm.

WAT EEN LEUK IDEE

Openluchtcinema aan de Schelde. Lekker eten op terras, daarna filmpje zien en eentje drinken.

★★★★★

Ludwig Engels

MEER VAN DAT

KEI-romantisch zaak met gezellig terras waar ze de film in het groot vertoonden. Heerlijk eten!

★★★★★

Kashira Nansa

De film La La Land

is de meest ontspannende film die je de laatste jaren in de bioscoopzalen kon ontdekken. Door de lichte sfeer, de opzwepende liedjes en de frivole dansmoves blijf je na afloop van de prent ook nog in je hoofd dansen en zingen. Musicals zijn absoluut niet mijn ding, maar deze film stal mijn hart. Want het is een behoorlijk uniek staaltje cinema. Door de perfecte choreografie en muziek, de voortreffelijke regie en acteerwerk wordt je als filmbuff volledig in de watten gelegd.

De film La La Land op groot scherm onder een sterrenhemel

La La Land is bekend vanwege de vijf minuten durende openingsscène, door de opzwepende song en knap georkestreerde dansmoves wordt je meteen helemaal in de film gezogen. Waarna het geluk voortdurend van het scherm spat, terwijl het verhaal hier en daar toch ook wat drama te bieden heeft. En dat is meteen de sterkte van de film. Regisseur Damien Chazelle (bekend van Whiplash) weet de balans perfect in het midden te houden en dat maakt deze musical uiterst aangenaam om te bekijken.

De wals-scene met geschilderde achtergrond verwijst naar de jaren '60 musicalklassiekers

De vijf minuten durende muzikale openingsscène die je meteen meesleurt in het verhaal

Zes Oscars en Zeven Golden Globes

✪ 6 Oscars: o.a. beste regie en actrice

✪ 7 Golden Globes: o.a. beste scenario

✪ 5 BAFTA Awards: o.a. beste muziek

✪ Directors Guild Award: beste film

✪ Publieksprijs Toronto Filmfestival

De muziek blijft je dagen achtervolgen

Maar op een goede manier ;-) En dat is geen wonder, want de filmmuziek won tientallen awards. Justin Hurwitz creëerde (net als bij de film Whiplash) nummers die je volledig meeslepen

De driegangenmenu

Onze fabuleuze chef Cleo combineert wereldwijde culinaire stijlen, tradities en kooktechnieken in onze keuken

Speciaal voor deze gelegenheid heeft ze een heerlijke driegangenmenu samengesteld dat zo uit de film lijkt te komen. Keuze uit twee voor- en hoofdgerechten en twee zoete desserts als afsluiter. Welke gerechten kies jij?

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik eet geen vlees of vis, wat nu?

Onze chef Cleo, zelf een grote fan van vegetarisch eten, heeft telkens een vegetarische optie voorzien (zie De driegangenmenu). Heerlijk, lekker en met een hoge voedingswaarde.

Wat zit er allemaal in de prijs?

Een candlelight diner, een act en een film op groot scherm. Drank zit niet in de prijs, gezien ieder wel wat anders wil drinken :-) Je kan kiezen uit onze prachtige wijnen, frisdranken en bieren.

Valt er iets te knabbelen tijdens de film?

Heb je nog een hongertje tijdens de film? Dan heb je keuze uit een van onze verrassend lekkere fusionhapjes. Laat tijdens het diner weten wat je nog extra wil.