Midnight in Paris in Antwerp

Openluchtcinema op de Koolkaai

Candlelight diner, een optreden en een topfilm onder een sterrenhemel

Aan de oevers van de Schelde kies je een tafeltje uit op ons zomers terras dat we omgetoverd hebben naar een gezellige Parijse scène. Terwijl de zon achter de horizon verdwijnt, geniet je van een heerlijk candlelight diner. Waarna je je laat verrassen door een act uit Midnight in Paris waardoor je je even in de film waant. Zodra de zon onder is, geniet je van de film op groot scherm

Om 19u

Vrijdag 19 augustus

Na een wandeling langs de Schelde wacht je een verrassend lekker driegangenmenu

Een garçon begeleidt je naar een tafeltje op een terras dat uit een Parijse scène kijkt te komen

🕒  3 MIN LEESTIJD

Stel je voor: na een heerlijk dagje shoppen of na een romantische wandeling langs de Scheldekaaien arriveer je op de Koolkaai waar je plaats neemt op ons terras dat recht uit een Parijse scène lijkt te komen

Een garçon begeleidt je naar een tafeltje, brengt je een appertief en een amuse gueule om al van te smullen. Terwijl de zon ondergaat geniet je van een verrassend lekker driegangenmenu helemaal in de stijl van de film

En dat is nog niet alles, laat je verrassen door een amusante act  waardoor je je even in Midnight in Paris waant. Zodra de zon onder is, geniet je van de film op groot scherm.

MEER VAN DAT

KEI-romantisch zaak met gezellig terras waar ze de film in het groot vertoonden. Heerlijk eten!

★★★★★

Kashira Nansa

WAT EEN LEUK IDEE

Openluchtcinema aan de Schelde. Lekker eten op terras, daarna filmpje zien en eentje drinken.

★★★★★

Ludwig Engels

De film Midnight in Paris

is een onzelfzuchtige en mooie benadering van inspiratie, liefde en het geschreven woord.

Een filmsoufflé die tot in de perfectie rijst, een grappig en ontroerend beeld, waarbij de regisseur Woody Allen enkele van zijn favoriete stijlfiguren en thema's nastreeft. Maar deze keer met voldoende scherpte om de nostalgie die het omarmt (de gouden jaren '20) te laten prikkelen en na laten zinderen als inspiratie. 

De film Midnight in Paris op groot scherm onder de sterren

De prent is ondertussen meer dan tien jaar oud, maar heeft niets van zijn magische kracht verloren, het is en blijft een tijdloos werk. Wat toevallig niet het onderwerp is van de film :-D

Dit absoluut meesterwerk – geschreven en geregisseerd door Woody Allen – mag je zeker niet missen nu ze het op groot scherm vertonen. De hoofdrol wordt vertolkt door de altijd subtiel grappige Owen Wilson, en eerlijk gezegd zonder hem zou de film nooit bovenstaande allure hebben kunnen waarmaken. Een ideale mix van uitstekende regie en briliant acteerwerk.

De poster van de film verwijst naar de De sterrennacht, een schilderij van Vincent van Gogh

De altijd subtiel grappige Owen Wilson (links) in een glansrol

Oscarwinnaar en drie Oscarnominaties

✪ Oscar: beste scenario

✪ Winnaar AFI-awards: Film v.h. jaar

✪ Golden Globes: beste scenario

✪ Grammy Awards: beste soundtrack

✪ ACCA winnaar: beste scenario

Tal van wereldbekende kunstenaars

De film neemt je mee naar de wereld van Ernest Hemingway, Josephine Baker, Cole Porter, Pablo Picasso, F. Scott Fitzgerald, T.S. Eliot, Salvador Dalí en nog vele andere kunstenaars.

De driegangenmenu

Onze fabuleuze chef Cleo combineert wereldwijde culinaire stijlen, tradities en kooktechnieken in onze keuken

Speciaal voor deze gelegenheid heeft ze een heerlijke driegangenmenu samengesteld dat zo uit de film lijkt te komen. Keuze uit twee voor- en hoofdgerechten en twee zoete desserts als afsluiter. Welke gerechten kies jij?

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik eet geen vlees of vis, wat nu?

Onze chef Cleo, zelf een grote fan van vegetarisch eten, heeft telkens een vegetarische optie voorzien (zie De driegangenmenu). Heerlijk, lekker en met een hoge voedingswaarde.

Wat zit er allemaal in de prijs?

Een candlelight diner, een act en een film op groot scherm. Drank zit niet in de prijs, gezien ieder wel wat anders wil drinken :-) Je kan kiezen uit onze prachtige wijnen, frisranken en bieren.

Valt er iets te knabbelen tijdens de film?

Heb je nog een hongertje tijdens de film? Dan heb je keuze uit een van onze verrassend lekkere fusionhapjes. Laat tijdens het diner weten wat je nog extra wil.