*EVENT* Kunstfilm OPEN AIR ‘Amélie Poulain’ TWEEDE EDITIE WEGENS SUCCES

Welkom op onze tweede editie van ‘Kunstfilmavond Open Air’! Wegens de corona afstandsregel hebben wij besloten om deze succesvolle formule buiten te organiseren, op onze supergezellige pleintje aan de koolkaai.

Ook hier plof je dus neer op ons omgetoverd cinema pleintje en geniet je van een interessante film waar kunst of cultuur centraal staan.

De TOP klassieker, “Le Fabuleux Destin D’Amélie Poulain” was zo’n SUCCES dat we besloten een 2de editie te organiseren!

Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain is een Franse romantische komediefilm van Jean-Pierre Jeunet met Audrey Tautou in de hoofdrol. De film, geschreven door Jeunet en Guillaume Laurant, is een geromantiseerde weergave van het leven in Montmartre in Parijs. 

We trachten deze gezellige Franse sfeer door te trekken door een ‘Movie & Diner’ aan te bieden. Verspreid over ons pleintje zullen tafels en stoelen staan, maar ook lichtjes, kaarsjes, dekentjes en kussens om het allemaal nog dat tikkeltje gezelliger te maken.

Verloop van de avond: 

  • Vanaf 18u welkom voor het avondeten (je kan tot 19u15 nog arriveren)
  • 20u begin film
  • 21u pauze
  • 21u15 tweede helft van de film
  • 22u einde film

Uw reserveert uw plaatsen hier op voorhand door een ticket van 5 € per persoon te kopen, hiervoor krijgt u een aperitiefje van het huis bij aankomst.

LET OP: we verkopen enkel ‘Movie & Diner’ tickets, wil je graag enkel voor de film komen dan kom je best de avond zelf langs om te zien of er nog ergens een plekje vrij is.

Wij houden ten allen tijden rekening met de corona maatregels, de gezelschappen zullen ver genoeg uit elkaar zitten om de afstand te respecteren. 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

WANNEER vrijdag 18 september 2020

VANAF HOE LAAT 18:00

TOT HOE LAAT 22:00

WAAR Koolkaai 3 2000 Antwerpen

 

Vertel het verder...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste creatieve workshops en kunstzinnige events

We houden ook niet zo van spam, dus versturen we enkel een nieuwsbrief als er leuke creatieve workshop en kunstzinnige events op komst zijn. Je kan je altijd uitschrijven wanneer je wil, bovendien worden jouw gegevens absoluut niet doorgegeven.

 

SCHRIJF JE HIER IN