*EVENT* Kunstfilmavond ‘Mona Lisa Smile’

Plof neer in ons cosy atelier (omgetoverd tot gezellige filmhoek!) met een drankje of een snack, en geniet van deze interessante film waarin kunst en cultuur centraal staan.

Mona Lisa Smile is een film uit 2003 onder regie van Mike Newell. Het hiervoor geschreven nummer The Heart of Every Girl van Elton John werd genomineerd voor onder meer een Golden Globe en een Golden Satellite Award.

Het is 1953. Katherine Watson verlaat haar vriendje om les te geven aan een universiteit voor vrouwen, de Wellesley College. Ze wil haar leerlingen niet alleen lesgeven, maar ook zelfvertrouwen geven voor in hun toekomst.  Haar lessen kunstgeschiedenis ontsluiten nieuwe perspectieven: van gewaagde moderne kunst, maar ook van carrières, vrije partnerkeuze en verzet tegen de verstikkende verwachtingen van de gemeenschap.

Door de coronamaatregelen KAN ENKEL MET EEN BUBBEL gereserveerd worden. Anders kunnen wij de 1,5 meter niet garanderen.

TIP: Je kan ook iets lekkers eten voor de film.

RESERVEREN OP 03/326.81.46 / nenashaw33@gmail.com

PS: Engels gesproken en Nederlandse ondertiteling

WANNEER vrijdag 14 augustus 2020

VANAF HOE LAAT 20:00

TOT HOE LAAT 22:30

WAAR Koolkaai 3 2000 Antwerpen

 

Vertel het verder...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste creatieve workshops en kunstzinnige events

We houden ook niet zo van spam, dus versturen we enkel een nieuwsbrief als er leuke creatieve workshop en kunstzinnige events op komst zijn. Je kan je altijd uitschrijven wanneer je wil, bovendien worden jouw gegevens absoluut niet doorgegeven.

 

SCHRIJF JE HIER IN