*EVENT* Live muziek @ AtelierCafeNena

Wist je dat wij elke zondag open zijn? En dat er altijd wel iets te beleven valt?

Deze keer kan je luilekker genieten van allerlei muzikanten die hun ding komen doen op het podium.

Indien het goed weer is, zijn de optredens buiten te doen aan het terras.

* 15u30: Yassin Boykobaan

Yassin Boukobaan is 19 jaar en muziek is zijn hobby. Hij houdt van zingen, vooral r&b en pop zijn zijn favoriete stijlen.

* 16u30 Pé en de medeklinkers
Nederlandstalige muziek, met oog voor muzikale parels die het oor van de massa zijn voorbijgeschoten, met eigen teksten en de nodige linguïstieke rijpheid.

* 17u30 E.K. & The Huggs

Een 6-‘koppige’ band dat jullie mee neemt naar een tijd waar de heren van de band nog ‘boys’ waren. Ze brengen covers waarvan ze de herinneringen via hun instrumenten weer doen opleven. Dankzij de dames wordt dit eclectisch samenraapsel van songs op een eigenzinnige, maar typisch ‘E.K. & The Huggs stijl gebracht.

* 19u00 Berebot
BEREBOT is het soloproject van zanger-liedschrijver Bob van der Leij. Met simpele poezie in Nederlandstalige liedjes vol invloeden uit hip-hop, soul en pop gaat hij op zoek naar de juiste vrienden, de ultieme bestemming en de onvoorwaardelijke liefde.

* 20u00 Katrien Van Tichelen

I have the exclusive honour to announce that on this is day the 22st of September 2019 is the official release of Katrien Van Tichelen’s aka K@ first EP, small album as well on all channels like spotify, i-tunes, bandcamp and so on as on CD, which you can buy here. It’s recorded with her band in Ghosttown studio’s by Geert Vanbever and mastered by Uwe Teichert.

* 21u00 WIP

Een Duo (Gitaar en Zang) die covers brengen van vroeger en nu in hun eigen jasje. Met een lichte nadruk op Nederlandstalige muziek. Al zitter er ook wel wat Engelstalige klassiekers tussen.

WANNEER zondag 22 september 2019

VANAF HOE LAAT 14:00

TOT HOE LAAT 22:00

WAAR Koolkaai 3 2000 Antwerpen

 

Vertel het verder...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste creatieve workshops en kunstzinnige events

We houden ook niet zo van spam, dus versturen we enkel een nieuwsbrief als er leuke creatieve workshop en kunstzinnige events op komst zijn. Je kan je altijd uitschrijven wanneer je wil, bovendien worden jouw gegevens absoluut niet doorgegeven.

 

SCHRIJF JE HIER IN