*WORKSHOP* POP-ART Portret

Wie kent ze niet? Dé bekende POP-ART portraits van Andy Warhol?

De Pop-Art had de filosofie om van kunst een product te maken en zo de consumptiemaatschappij en massaproductie in vraag te stellen. Andy Warhol’s bekende portrettenfabriek was het hoogtepunt van zijn roem, zijn werk én zichzelf als icoon maakte onderdeel uit van eigen productielijn en kunst.

Alles wat Andy Warhol deed was kunst en de waarde van kunst in vraag stellen, ook de manier waarop kunstcritici tegen kunst aankeken. De werken van Andy Warhol zijn tegenwoordig tientallen miljoenen euro waard op veilingen. Zijn manier van portretten maken is uiterst herkenbaar. Enorm veel beroemdheden  lieten zich ook door Warhol  afbeelden maar geen enkel portret werd zo beroemd als dat van Marilyn Monroe.

Wil jij ook zo’n portret schilderen van jezelf, iemand dierbaar of een idool? Tijdens deze workshop leer je vanuit een foto een beeld onderverdelen in verschillende kleurvlakken en zo een typisch pop-art portret samenstellen en schilderen.

Inbegrepen:

  • Al het materiaal
  • Een drankje naar keuze
  • Een héérlijk creatieve namiddag verzekerd!

Zelf mee te brengen: 

  • een duidelijke portretfoto

Door de Corona maatregelen kan je enkel in een bubbel naar de workshop komen. Je moet met minimum 3 en maximum 8 personen zijn. Anders kunnen we de 1,5 meter regel niet garanderen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

WANNEER zaterdag 24 oktober 2020

VANAF HOE LAAT 10:00

TOT HOE LAAT 13:00

WAAR Koolkaai 3 2000 Antwerpen

 

Vertel het verder...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste creatieve workshops en kunstzinnige events

We houden ook niet zo van spam, dus versturen we enkel een nieuwsbrief als er leuke creatieve workshop en kunstzinnige events op komst zijn. Je kan je altijd uitschrijven wanneer je wil, bovendien worden jouw gegevens absoluut niet doorgegeven.

 

SCHRIJF JE HIER IN