*EVENT* Vernissage Linda Tuerlinckx

Elke maand een andere tentoonstelling van een andere kunstenaar.  Deze keer is het de beurt aan  Linda Tuerlinckx.

Coloriste in hart en nieren, kleur en licht  met zowel aquarel, acryl en olieverf 

Met een groot hart voor de natuur  (als  tuiniersdochter),schildert zij vele impressies van haar vele reizen in Zuid Europa en eigen omgeving.  Natuur moet dan ook weergegeven worden zonder figuren/of mens omdat die “storend’ zijn in het geheel.

Dat heeft wellicht te maken met haar sterk rechtvaardigheidsgevoel waarin ze vindt dat de mensheid de natuur niet respecteert en het niet verdient om dan ook in de aandacht te staan

Toch is het figuratieve in de mens ook een passie doch die zullen telkens geportretteerd worden met de nadruk op de vrouwelijke en mannelijke kant van een mens.

Abstractie en het figuratieve expressies schuwt ze niet doch ze boeien haar sterk.  Het spel met kleur en lijnen, de emotie, de creatie van het geheel  die altijd weer in evenwicht komen na een reis van impulsen.

Expo te zien tot 1 november. 

Wees welkom!

 

WANNEER vrijdag 9 oktober 2020

VANAF HOE LAAT 19:00

TOT HOE LAAT 23:00

WAAR Koolkaai 3 2000 Antwerpen

 

Vertel het verder...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste creatieve workshops en kunstzinnige events

We houden ook niet zo van spam, dus versturen we enkel een nieuwsbrief als er leuke creatieve workshop en kunstzinnige events op komst zijn. Je kan je altijd uitschrijven wanneer je wil, bovendien worden jouw gegevens absoluut niet doorgegeven.

 

SCHRIJF JE HIER IN