*EVENT* WintermART

Welkom op de tweede editie van mART! *Winter edition*

Met zicht op de Schelde kan je rondsnuffelen tussen allerlei artistieke standjes en daarna je gezellig binnen verwarmen in ’t Atelier-café waar je iets lekkers kan eten of drinken. Tijdens deze speciale editie van mART zullen er ook de vuurkorven, lichtjes ,jenever en glüwine de feestelijke sfeer creëren! 

—————————————————————————————————————————————————————————-

Wil je graag meedoen als standhouder? Dat is mogelijk! Onze Arts&Crafts markt is zeer breed en beperkt zich dus zeker niet tot alleen schilderijen maar tot alles waar creativiteit bij aan te pas komt! Ben je creatief bezig? Dan is deze mART vast iets voor jou!

Praktische info:

  • We vragen 15€ standgeld per 3m + 10€ waarborg om er zeker van te zijn dat je komt en je plekje proper achterlaat.
  • Je voorziet je eigen materiaal om je kraampje zo gezellig mogelijk te maken. Tafels, stoelen, en een tentje voor bij slecht weer is dus zelf te voorzien. Ook vragen we om iets van kerstlichtjes mee te brengen om je kraampje mee aan te kleden, wij zorgen voor de electriciteit. Hoe meer gezelligheid hoe beter 🙂
  • Bediening van eten en drinken mogelijk vanuit het atelier-café op het plein. Er zullen ook verwarmers, vuurkorven en warme dranken zijn om je warm te houden 😉
  • Autovrij plein, u kan dus gemakkelijk vanaf 13u marktplaats komen opstellen en vanaf 21 u markt afbreken.

Hoe inschrijven? Bel ons op 03/326.81.46 of stuur dan gewoon een mailtje naar nenashaw33@gmail.com

Hopelijk tot dan!

WANNEER zondag 15 december 2019

VANAF HOE LAAT 14:00

TOT HOE LAAT 21:00

WAAR Koolkaai 3 2000 Antwerpen

 

Vertel het verder...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste creatieve workshops en kunstzinnige events

We houden ook niet zo van spam, dus versturen we enkel een nieuwsbrief als er leuke creatieve workshop en kunstzinnige events op komst zijn. Je kan je altijd uitschrijven wanneer je wil, bovendien worden jouw gegevens absoluut niet doorgegeven.

 

SCHRIJF JE HIER IN