*FOOD WORKSHOP* Lekker en gezond met Arcimboldo pizza’s KIDS

Een schilderij opeten? Wat? Tijdens deze workshop is het allemaal mogelijk! We gaan kunstwerkjes maken uit de héérlijke groenten en fruit!

We gebruiken de kunstenaar Arcimboldo als inspiratie en laten onze fantasie de vrije loop! Tijdens deze workshop ontdek je de schoonheid en creativiteit van de natuur en leer je daar ook nog eens zelf iets creatiefs mee maken. Het leuke is dat je achteraf zelf je eigen kunstwerk mag opeten mmmm!!!

Deze workshop wordt begeleid door Nena Shaw (zaakvoerster) en Lily Roberts, een topchef die jullie alle wonderen en geheimen van de lekkerste groentjes en fruitjes komt verklappen!

Voor kids van 6 tot 12 jaar 

Inbegrepen: 

  • al het materiaal
  • drankje naar keuze
  • lekkere én creatieve pret verzekerd!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

WANNEER zaterdag 21 september 2019

VANAF HOE LAAT 14:00

TOT HOE LAAT 17:00

WAAR Koolkaai 3 2000 Antwerpen

 

Vertel het verder...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste creatieve workshops en kunstzinnige events

We houden ook niet zo van spam, dus versturen we enkel een nieuwsbrief als er leuke creatieve workshop en kunstzinnige events op komst zijn. Je kan je altijd uitschrijven wanneer je wil, bovendien worden jouw gegevens absoluut niet doorgegeven.

 

SCHRIJF JE HIER IN