*KROKUSVAKANTIE – CREATIEF KAMP 1* Gezelschapspelletjes maken KIDS

Tijdens onze creatieve kampen werken we met een kleine groep kids (max 10) naar een creatief toonmoment toe. Met een meerdaags creatief kamp is er tijd om iets op te bouwen en een thema echt te gaan onderzoeken.

Creativiteit speelt een grote rol in de ontwikkeling van kinderen, ze krijgen meer zelfvertrouwen, leren zich beter concentreren én het werkt bovendien ontspannend. Bovendien is het een ideale get-away van het drukke leven tijdens de schoolweken.  Gewoon even echt kind zijn, daar worden we toch allemaal gelukkig van.

 

Tijdens de Krokusvakantie werken we rond het thema

‘Zelf gezelschapspelletjes maken’.

Niets zo leuk als gezelschapspelletjes spelen op een regenachtige dag, lekker knus samen binnen MAAR wat als je die spelletjes nu ook nog eens zelf kon maken én spelen? Dat zou toch zoveel cooler zijn?

Tijdens dit creatief kamp ontwerpen we ons eigen schaakbord met fantasierijke pionnen, experimenteren we met puzzels en het maken ervan én onderzoeken we eeuwenoude gezelschapspelen zoals het ganzenbord en gieten we dit in een nieuw en eigen jasje.

Het maken en bedenken van deze spelletjes ademt creativiteit! We werken met hout, gips, klei, collage en druktechnieken en nog véél meer! 

Uiteraard is er daarnaast ook tijd om deze spelletjes effectief uit te testen en te spelen 😉 

Kom jij ook mee spelen? 

 

Inbegrepen: 

  • Al het materiaal
  • 1 drankje naar keuze (en water zoveel ze willen)
  • Je kunstwerkjes/ spelletjes mee naar huis!
  • Lunch + vieruurtje inbegrepen

Voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar 

TIP: Naast ons atelier hebben wij ook een eetcafé gedeelte, tijdens deze week hoef je dus geen boterhammetjes te smeren en staat er telkens iets lekker op de menu: croques met soep, spaghetti of iets anders warms tijdens de middag, ook een lekker vieruurtje allemaal vaak gelinkt aan het creatieve thema 😉 Superpraktisch! 

Ons creatief kamp 1 start op maandag 15 februari en eindigt op woensdag 17 februari. Het is dus een 3-daags kamp. Verloop van de dag:

  • 9u00 kids komen binnen
  • 9u30 begin activiteiten
  • 12u00 lunch + spelen op ons autovrij pleintje voor de deur
  • 13u00 start activiteiten
  • 16u30 einde activiteiten + na opvang
  • 17u ophaling kids

 

Er is officieel toestemming van de overheid om kids-kampen onder de 12 jaar te laten doorgaan. Meer informatie hierover vind u op onderstaande link.

https://ambrassade.be/nl/jeugdwerk-regels

Wij zorgen ervoor dat alles 100% corona-proof verloopt!

 

Meer vragen of informatie? Contacteer ons via 03/326.81.46 of mail naar nenashaw33@gmail.com

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

WANNEER maandag 15 februari 2021

VANAF HOE LAAT 09:00

TOT HOE LAAT 17:00

WAAR Koolkaai 3 2000 Antwerpen

 

Vertel het verder...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste creatieve workshops en kunstzinnige events

We houden ook niet zo van spam, dus versturen we enkel een nieuwsbrief als er leuke creatieve workshop en kunstzinnige events op komst zijn. Je kan je altijd uitschrijven wanneer je wil, bovendien worden jouw gegevens absoluut niet doorgegeven.

 

SCHRIJF JE HIER IN