Mart

mART is een Arts & Crafts-markt aan de Schelde.

Met zicht op de Schelde kan je rondsnuffelen tussen allerlei artistieke standjes en daarna uitblazen op het terras van ‘t Atelier-café waar je iets lekkers kan eten of drinken.

Wil je graag meedoen als standhouder? Dat is mogelijk! Onze Arts&Crafts markt is zeer breed en beperkt zich dus zeker niet tot alleen schilderijen maar tot alles waar creativiteit bij aan te pas komt! Ben je creatief bezig? Dan is deze mART vast iets voor jou!

Er wordt geen standgeld gevraagd wél een waarborg om ervoor te zorgen dat ons pleintje hier netjes wordt achtergelaten. Ook zorg je zelf voor een tafel/tentje/stoeltje om je standje aan te kleden.

Hoe inschrijven? Je kiest hieronder het aantal vierkante meter dat jij denkt nodig te hebben en betaald online de waarborg, achteraf na het evenement wordt de waarborg teruggestort. (als alles netjes en proper is verlopen)

Wil je graag een extra grote standplaats of heb je nog een speciale vraag? Stuur dan gewoon een mailtje naar nenashaw33@gmail.com

Hopelijk tot dan!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

WANNEER zondag 18 augustus 2019

VANAF HOE LAAT 11:00

TOT HOE LAAT 18:00

WAAR Koolkaai 3 2000 Antwerpen

Bekijk op Facebook

 

Vertel het verder...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste creatieve workshops en kunstzinnige events

We houden ook niet zo van spam, dus versturen we enkel een nieuwsbrief als er leuke creatieve workshop en kunstzinnige events op komst zijn. Je kan je altijd uitschrijven wanneer je wil, bovendien worden jouw gegevens absoluut niet doorgegeven.

 

SCHRIJF JE HIER IN