“My Deer”

Anne Van Hoorick en Steven Hendrickx begonnen met het schrijven van melodieuze popsongs waarin ze de nadruk legden op harmonieuze samenzang. De daaropvolgende 14 jaar speelden ze onder de naam THE REMEDY en maakten ze drie full albums in eigen beheer. Met THE REMEDY bouwde het duo een indrukwekkend palmares op. Ze speelden onder andere op Pulptuur,  Kas Attenhoven, Frappantpop, Caféest, Music Live en Cultuurmarkt Antwerpen. Voorts deden ze ervaring op in jeugdhuizen, culturele centra en zelfs op cruiseschepen.

Nu zijn Anne en Steven klaar voor de volgende stap in hun muzikale carrière. Met een nieuw geluid en een nieuwe naam – MY DEER – zijn ze klaar om Vlaanderen te veroveren. Drie jaar lang werkten ze aan hun debuutalbum ECHOES. Waar ze nu enkele nummers van komen spelen in ons atelier-café!

Hun nummers variëren van hitgevoelige pop/rock songs, over romantische ballads, tot indie/folk  met hier en daar zelfs een vleugje country. Wees welkom!

(TIP: je kan voor het optreden ook iets lekkers eten in ons atelier-café!)

WANNEER vrijdag 26 april 2019

VANAF HOE LAAT 20:00

TOT HOE LAAT 21:30

WAAR Koolkaai 3 2000 Antwerpen

 

Vertel het verder...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste creatieve workshops en kunstzinnige events

We houden ook niet zo van spam, dus versturen we enkel een nieuwsbrief als er leuke creatieve workshop en kunstzinnige events op komst zijn. Je kan je altijd uitschrijven wanneer je wil, bovendien worden jouw gegevens absoluut niet doorgegeven.

 

SCHRIJF JE HIER IN