Straatfotografie in Antwerpen

Walter Bechhols is een lokale fotograaf die Antwerpen heel goed kent. Onder het genot van een koffie brengt hij u de verschillende aspecten van de straatfotografie bij.

Er wordt aandacht geschonken aan materiaal, camera-instellingen en een aantal invalshoeken om deze vorm van fotografie te benaderen. Ook de wetgeving in verband met de privacy zal ter sprake komen.

Dan is het moment aangebroken om samen de straat op te trekken en plaatjes te schieten. Na een wandeling van drie uur in verschillende buurten worden de ervaringen uitgewisseld bij een drankje.

Nadien is er een mogelijkheid tot lunch in het gezellige kader van het atelier-cafe: Who’s afraid of red yellow and blue. 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

WANNEER zaterdag 18 mei 2019

VANAF HOE LAAT 10:00

TOT HOE LAAT 14:00

WAAR Koolkaai 3 2000 Antwerpen

 

Vertel het verder...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste creatieve workshops en kunstzinnige events

We houden ook niet zo van spam, dus versturen we enkel een nieuwsbrief als er leuke creatieve workshop en kunstzinnige events op komst zijn. Je kan je altijd uitschrijven wanneer je wil, bovendien worden jouw gegevens absoluut niet doorgegeven.

 

SCHRIJF JE HIER IN