Swingin sundays + Monochroom#2 Stefanie Huysmans / Thumbcat sessie

Muziek én poëzie, het kan allemaal op zondag in ons atelier-café!

Allereerst is er een GRATIS schrijfsessie met ‘thumbcat’, een workshop die begeleid wordt door Saar Meeusen!

Na de middag is er een poëzie voorstelling van Stefanie Huysmans.

Stefanie Huysmans is naast schrijver ook actrice en theatermaker. Sinds ze de finale haalde van Frappant TXT 2015 heeft ze zich ontpopt tot reizende performer. Zo stond ze al op verschillende podia van Antwerpen tot Amsterdam en Berlijn. Hierbij wordt ze graag geflankeerd door muzikanten. In 2017 ging haar voorstelling I-I in première in Antwerpen.

Haar werk  schippert op de grens tussen poëtisch en onbehaaglijk.  Steeds terugkerende thema’s in haar werk zijn de ‘grens tussen verbeelding en werkelijkheid’, kwetsbare doch wurgende relaties en onontkoombaarheid. Ze neemt je graag bij de hand om je mee te nemen op een tocht door haar wereld.

Nadien is er nog tijd om wat te ‘swingen’ met een live muziekoptreden! Get Scrambled komt optreden, drie studenten aan de kunsthumaniora in Antwerpen. Hun stijl gaat van pop, funk met een vleugje jazz! 

Een zondag om niet te missen dus!

(foto door Danny Quintelier)

WANNEER zondag 14 april 2019

VANAF HOE LAAT 12:00

TOT HOE LAAT 18:00

WAAR Koolkaai 3 2000 Antwerpen

 

Vertel het verder...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste creatieve workshops en kunstzinnige events

We houden ook niet zo van spam, dus versturen we enkel een nieuwsbrief als er leuke creatieve workshop en kunstzinnige events op komst zijn. Je kan je altijd uitschrijven wanneer je wil, bovendien worden jouw gegevens absoluut niet doorgegeven.

 

SCHRIJF JE HIER IN