*STEUN ONS!* T’gezelligste & hipste terras van’t Stad!

Beste vrienden,

Binnenkort openen we weer onze deuren en al snel zal het zonnetje voor de deur staan. Hoe zaaalig gaat het zijn om eindelijk weer te kunnen terrassen! Een lekker after-work cocktailtje, een romantisch dineetje voor twee of genieten van live muziek int’ zonneke. Wij kunnen écht niet wachten!

We gaan er KEIHARD voor met onze 60m² EXTRA terras op de koolkaai! Ja hoor je leest het goed, wij breiden ons terras uit! Nergens een betere plek dan op ons gezellig pleintje de koolkaai, met bijna nen hele dag zon kan je bijna niet anders, toch?

Ja wij vliegen er met véél goesting in en we gaan voor een TOPZOMER 2021 maar daarvoor heb ik JULLIE hulp nodig! We willen gaan voor ARTY VIBES op de koolkaai met prachtige, klassevolle Parijse tafeltjes en stoelen.

We maken er een waar (groen) paradijs van, vol planten, gezellige hoekjes, lichtjes en nog véél meer, het wordt, écht waar, het gezelligste terras van’t Stad, beloofd! (check onderaan ons MOODboard met inspirerende foto’s!)

SPONSOREN JULLIE MEE ? We zijn jullie alvast eeuwig dankbaar!

OPTIE 1: Je sponsort ons terras voor één van de onderstaande bedragen (scroll helemaal naar beneden) en je krijgt een uitnodiging voor de feestelijke opening van ons terras (dat wordt keiplezant!)

OPTIE 2: Je sponsort ons terras voor 250€ en je krijgt een gepersonaliseerde tafel & stoelen set.
Je koopt een écht Parijs tafeltje met twee bijhorende stoelen én op het tafelblad komt jouw NAAM & QUOTE naar keuze op te staan!
– UITVERKOCHT!-
Zo kan jij zeggen dat je je eigen tafel hebt opt gezelligste en hipste terras van Antwerpen, hoe zalig is da?

Uiteraard zijn jullie ook NIET TE MISSEN op onze feestelijke opening van het terras!

Steun ons Atelier-Café en zorg er mee voor dat we van 2021 een TOPJAAR kunnen maken!

Heb je interesse? Onderaan de pagina kan je kiezen voor welk bedrag je wil sponsoren, krijgt dan een bevestigingsmail van je betaling. Je wordt op de hoogte gehouden van de loop van de campagne en de vorderingen van ons gloednieuw terras, spannnend he!

Hopelijk tot op ons terras en dan klinken we er ene op hé! 😉

Enthousiaste en creatieve groetjes
Nena

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
OPTIE E (eigen tafel/stoelenset!)
UITVERKOCHT
250,00
0 beschikbaar
Uitverkocht

WANNEER woensdag 10 maart 2021

WAAR Koolkaai 3 2000 Antwerpen

 

Vertel het verder...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste creatieve workshops en kunstzinnige events

We houden ook niet zo van spam, dus versturen we enkel een nieuwsbrief als er leuke creatieve workshop en kunstzinnige events op komst zijn. Je kan je altijd uitschrijven wanneer je wil, bovendien worden jouw gegevens absoluut niet doorgegeven.

 

SCHRIJF JE HIER IN