Vernissage Suzanne Booth & Gerry Zweegers

Elke maand een expo van een andere kunstenaar. Voor deze tentoonstelling kozen we voor het werk van Suzanne Booth & Gerry Zweegers.

Suzanne Booth

Het werk van Suzanne Booth is spontaan en vol van expressie. De vormen in haar werk lijken nog steeds in beweging te zijn. De bewegingen zijn onvoorspelbaar en doen denken aan objecten in de natuur in hun vrije vorm. De bedoeling is niet om een herkenbaar beeld te creëren, maar om emoties over te brengen en te blijven kijken.

Gerry Zweegers

Geïnspireerd door persoonlijke belevenissen wil Gerry Zweegers, dmv haar suggestieve werk de toeschouwer de ruimte geven zijn/haar eigen verhaal te creëren. Met losse penseelstreken en verschillende technieken, ergens tussen abstractie, figuratie en soms een tikkeltje surrealism, blijft zij echter gedisciplineerd in de klassieke technieken.

De expo duurt tot 28 mei. 

(TIP: je kan voor de vernissage ook iets lekkers eten in ons atelier-café)

WANNEER zaterdag 4 mei 2019

VANAF HOE LAAT 19:00

TOT HOE LAAT 23:00

WAAR Koolkaai 3 2000 Antwerpen

 

Vertel het verder...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste creatieve workshops en kunstzinnige events

We houden ook niet zo van spam, dus versturen we enkel een nieuwsbrief als er leuke creatieve workshop en kunstzinnige events op komst zijn. Je kan je altijd uitschrijven wanneer je wil, bovendien worden jouw gegevens absoluut niet doorgegeven.

 

SCHRIJF JE HIER IN