Vernissage Yasmien Adam

Elke maand een expo van een andere kunstenaar. Voor deze tentoonstelling kozen we voor het werk van Yasmien Adam. De vernissage gaat door op INTERNATIONALE VROUWENDAG, een mooie aanleiding voor de expo van een vrouwelijke kunstenares met ook een vrouw als zaakvoerster achter Who’s afraid of red yellow and blue.

Ik heb me laten inspireren door iets wat Peter de Graef zei : 
“Onze persoonlijkheid. Uw persoon is een woordje dat komt uit het Grieks. Persona. Sona van sound of geluid. Per – waarlangs, waardoorheen. De persoon is dat waar het geluid doorheen komt. En de Grieken en de Romeinen die gebruikten dat woord persoon voor de maskers waar ze toneel mee speelden. Dat zijn persona’s, dode stukken hout, die leven niét. Het leven zit daarachter. (…) Wij zijn niét ons lichaam.”
+ VOORSTELLING ELS DEJONGHE

Els Dejonghe is het soort mens dat het moeilijk vindt om een leuk tekstje over zichzelf te schrijven. Er is zoveel te vertellen en ook weer zoveel niet. Leuke tekstjes over mensen zouden door andere mensen geschreven moeten worden, vindt ze. Om te beginnen is ze dichteres en performer. Tegenwoordig werkt ze aan haar eerste solovoorstelling – een grappig-poëtische monoloog met als titel “18 MINUTEN”. En de rest? Dat kom je anderszins wel te weten.

WANNEER vrijdag 8 maart 2019

VANAF HOE LAAT 19:00

TOT HOE LAAT 23:00

WAAR Koolkaai 3 2000 Antwerpen

 

Vertel het verder...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste creatieve workshops en kunstzinnige events

We houden ook niet zo van spam, dus versturen we enkel een nieuwsbrief als er leuke creatieve workshop en kunstzinnige events op komst zijn. Je kan je altijd uitschrijven wanneer je wil, bovendien worden jouw gegevens absoluut niet doorgegeven.

 

SCHRIJF JE HIER IN