Who’s afraid of jammin?

Wist je dat wij elke zondag open zijn? En dat er altijd wel iets te beleven valt?

Deze keer kan je luilekker genieten van allerlei muzikanten die hun ding komen doen op het podium.

Indien het goed weer is, zijn de optredens buiten te doen aan het terras.

* INSIDE TRIO:

Inside trio is een trio van professionele muzikanten, met een bijzonder aantrekkelijk en afwisselend programma gaande van pop ballads, tot jazz, funk, Latin,…

* SUSPIRO DEL SUR

Suspiro del sur staat voor een sfeer van zuiderse klanken en ritmes, zodat de toehoorders de naam van het ensemble letterlijk kunnen nemen, een zucht, een verlangen naar het zuiden.

* NILS ANDERSON

Nils Anderson is een singer-songwriter,musicalacteur en filmmaker uit Antwerpen. Zijn muziek is echter altijd een constante gebleven. Het zijn veelal rustige, ingetogen nummers met sterke focus op melodie. Vorig jaar bracht hij een eerste EP uit ‘Never backing down’

* BEREBOT

BEREBOT is het soloproject van zanger-liedschrijver Bob van der Leij. Met simpele poezie in Nederlandstalige liedjes vol invloeden uit hip-hop, soul en pop gaat hij op zoek naar de juiste vrienden, de ultieme bestemming en de onvoorwaardelijke liefde.

* AYMAN NEHME

Singer and oud player from Syria whos lives in Brussels and plays Arabic classic music. Participated in a lot of festivals like singing in Brussels & Eupen marathon music & filmfestival Dilbeek. Also played in BOZAR.

GRATIS

WANNEER zondag 7 juli 2019

VANAF HOE LAAT 14:30

TOT HOE LAAT 22:00

WAAR Koolkaai 3 2000 Antwerpen

Bekijk op Facebook

 

Vertel het verder...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste creatieve workshops en kunstzinnige events

We houden ook niet zo van spam, dus versturen we enkel een nieuwsbrief als er leuke creatieve workshop en kunstzinnige events op komst zijn. Je kan je altijd uitschrijven wanneer je wil, bovendien worden jouw gegevens absoluut niet doorgegeven.

 

SCHRIJF JE HIER IN