Live Muziek AtelierCafeNena

Wist je dat wij elke zondag open zijn? En dat er altijd wel iets te beleven valt?

Deze keer kan je luilekker genieten van allerlei muzikanten die hun ding komen doen op het podium.

Indien het goed weer is, zijn de optredens buiten te doen aan het terras.

LINE UP:

* 14u30 Didier

Na een lange stop, besloot Didier zijn come back te maken met nostalgische Franse chansons en ballades. Met succes.
Didier staat terug op nationale en internationale podia.
La chanson Francophone brengt la douce France tot bij de deur .

* 15u30 Kaspy

Kaspy Ndia is a musicien ,guitariste,kora player and singer and composer. He plays at Eastman SIdi Larbi Cherkaoui and is from Repablic democratic of Congo.

* 17u00 Puzzel

Puzzel wordt gevormd door 2 vrienden, Ruben en Rosalie. Ze zijn beiden 17 jaar en leerden elkaar kennen op school. Ruben komt voor deze gelegenheid voor 1 keer achter zijn eerste liefde het drumstel vandaan om Rosalie te begeleiden op de piano. Ze spelen, zingen (&dansen) een mix van bekende en minder bekende nummers in verschillende stijlen.

* 18u30 Englar

Englar is the story of 3 young musicians who met in 2018 on an exploring adventure in Iceland.

Resting in the Blue Lagoon, one of the countries most famous geothermal spa’s these 3 Belgian’s began talking about music since one of them brought a small guitar on his trip.

* 19u30 Berebot

BEREBOT is het soloproject van zanger-liedschrijver Bob van der Leij. Met simpele poezie in Nederlandstalige liedjes vol invloeden uit hip-hop, soul en pop gaat hij op zoek naar de juiste vrienden, de ultieme bestemming en de onvoorwaardelijke liefde.

* 20u30 Niki Vanlerberghe

Niki Vanlerberghe is de laatste jaren vooral bezig te zien in musicalproducties. Deze keer kan je haar terugvinden in een hele andere setting en brengt ze onder de muzikale begeleiding van Sam Michielsen een aantal bekende en minder bekende covers.

* 21u00/21u30 Nils Anderson

Nils Anderson is een singer-songwriter, musicalacteur en filmmaker uit Antwerpen. Liedjes schrijven is echter altijd een constante gebleven. Zijn muziek is veelal rustig en ingetogen, met sterke focus op melodie. Vorig jaar bracht hij een eerste EP uit ‘Never backing down’.

Bekijk op Facebook

 

WANNEER 04/08/2019

VANAF HOE LAAT 14:00

TOT HOE LAAT 22:00

WAAR Koolkaai 3 2000 Antwerpen

Vertel het verder...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte van toffe workshops en kunstzinnige evenementen

We houden ook niet zo van spam, dus we versturen enkel een nieuwsbrief als er een toffe workshop of een leuk evenement op komst is. Je kan altijd uitschrijven wanneer je wil en je gegevens worden niet doorgegeven. OPGELET! Na inschrijven ontvang je een berichtje waarmee je je inschrijving dient te bevestigen.

 

INSCHRIJVEN