*WORKSHOP* Antwerpen à la Egon Schiele

Waar Egon Schiele minder bekend voor is zijn zijn stadsgezichten, ook deze schilderijen bevatten een erg krachtige dynamiek en ook daarin herken je zijn typische stijl.

Hij gebruikt warme roest en bruin-achtige tinten met hier en daar een feller kleuraccent. Door de krachtige contourlijnen lijken sommige huizen wel te dansen.

Aan de hand van oude foto’s van Antwerpen proberen we onze stad op een gelijkaardige manier weer te geven. Schiele gebruikte vaak meerdere materialen zoals houtskool, krijt , waterverf , olieverf enzovoort. We gebruiken zijn werk als inspiratie en gaan aan de slag op stevig papier.

Je hebt geen ervaring nodig om aan deze workshop deel te nemen.

Inbegrepen:

  • Al het materiaal
  • Een drankje naar keuze
  • Een gezellig creatieve namiddag

TIP: Voor of na de workshop kan je ook iets lekkers eten in ons atelier-café.

Door de Corona maatregelen kan je enkel in een bubbel naar de workshop komen. Je moet met minimum 4 en maximum 8 personen zijn. Anders kunnen we de 1,5 meter regel niet garanderen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

WANNEER zaterdag 15 augustus 2020

VANAF HOE LAAT 14:00

TOT HOE LAAT 16:30

WAAR Atelier-café Koolkaai 3 2000 Antwerpen

 

Vertel het verder...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste creatieve workshops en kunstzinnige events

We houden ook niet zo van spam, dus versturen we enkel een nieuwsbrief als er leuke creatieve workshop en kunstzinnige events op komst zijn. Je kan je altijd uitschrijven wanneer je wil, bovendien worden jouw gegevens absoluut niet doorgegeven.

 

SCHRIJF JE HIER IN