*WORKSHOP* Magisch tekenen met Escher

M.C. Escher was een Nederlandse kunstenaar die bekend is voor zijn duizelingwekkende beelden die wiskundig enorm interessant in elkaar zitten. Zijn beelden lijken vaak onmogelijke constructies waar oneindigheid en meetkunde een belangrijke rol spelen. In een beeld van Escher kan je als het ware in blijven ronddwalen.

Een van zijn belangrijkste inspiratiebronnen is de islamitische tegelkunst. Tijdens deze workshop leer je zelf een Escher ontwerp te maken door te vertrekken vanuit het tegelpatroon en zo zelf tot een boeiend beeld te komen.

Je hebt geen ervaring nodig om aan deze workshop deel te nemen.

Inbegrepen:

  • Al het materiaal
  • Een drankje naar keuze
  • Een gezellig creatieve namiddag

TIP: Voor of na de workshop kan je ook iets lekkers eten in ons atelier-café.

Door de Corona maatregelen kan je enkel in een bubbel naar de workshop komen. Je moet met minimum 4 en maximum 10 personen zijn. Anders kunnen we de 1,5 meter regel niet garanderen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

WANNEER zaterdag 18 juli 2020

VANAF HOE LAAT 12:00

TOT HOE LAAT 14:30

WAAR Atelier-café Koolkaai 3 2000 Antwerpen

 

Vertel het verder...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste creatieve workshops en kunstzinnige events

We houden ook niet zo van spam, dus versturen we enkel een nieuwsbrief als er leuke creatieve workshop en kunstzinnige events op komst zijn. Je kan je altijd uitschrijven wanneer je wil, bovendien worden jouw gegevens absoluut niet doorgegeven.

 

SCHRIJF JE HIER IN