*WORKSHOP* Portret à la Giacometti

Giacometti was een Zwitserse beeldhouwer en schilder. De Afrikaanse kunst en het surrealisme was een grote inspiratiebron. Hij besloot af te zien van beeldhouwen naar model en de werkelijkheid los te laten. Wat resulteerde in zeer expressieve kunstwerken.

Tijdens deze workshop tekenen/schilderen we zelf een portret à la Giacometti, dit kan een zelfportret zijn, je kan een foto meenemen van iemand of je mag ook gewoon vanuit je fantasie werken. Het experimenteren met materialen en het nastreven van deze typisch teken/schilderachtige stijl staat centraal.

Je hoeft géén ervaring te hebben maar wel veel goesting!

Verwacht je aan een plezierige en creatieve workshop.

Inbegrepen:

  • al het materiaal
  • drankje naar keuze

Door de Corona maatregelen kan je enkel in een bubbel naar de workshop komen. Je moet met minimum 4 en maximum 8 personen zijn. Anders kunnen we de 1,5 meter regel niet garanderen

TIP: Er is ook de mogelijkheid om vooraf de workshop iets lekkers te eten in ons atelier-café.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

WANNEER zaterdag 1 augustus 2020

VANAF HOE LAAT 14:00

TOT HOE LAAT 17:00

WAAR Koolkaai 3 2000 Antwerpen

 

Vertel het verder...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste creatieve workshops en kunstzinnige events

We houden ook niet zo van spam, dus versturen we enkel een nieuwsbrief als er leuke creatieve workshop en kunstzinnige events op komst zijn. Je kan je altijd uitschrijven wanneer je wil, bovendien worden jouw gegevens absoluut niet doorgegeven.

 

SCHRIJF JE HIER IN