*WORKSHOP* Open Painting Class

Voor mensen met een passie voor schilderen. Die een idee hebben, maar geen plek of materiaal om het uit te voeren. En die vooral op zoek zijn naar een ontspannende en creatieve zaterdag.

Dan is onze Open Painting Class vast iets voor jou! Op deze dag staat ons atelier tot jouw beschikking. Al het materiaal, de verf en het canvas staan klaar. Je kan zo beginnen schilderen. Gebrek aan inspiratie? We hebben een ruime bibliotheek waar je rustig in kan snuisteren alvorens je begint.

Daarnaast staat onze zaakvoerster en tevens ook kunstenares Nena Shaw jullie bij, je kan haar om feedback vragen over het onderwerp, materiaal of techniek.

Je mag uiteraard zelf ook foto’s of ander beeldmateriaal meebrengen. We hebben ook een printer ter beschikking indien je iets wil printen.

Je hebt geen ervaring nodig om hieraan deel te nemen, Nena begeleid jou waar nodig.

Ons atelier is hiervoor beschikbaar tussen 10u en 17u, de plaatsen zijn beperkt. Reserveer tijdig 🙂

TIP: Heb je een hongertje of wil je jouw dorst lessen, dan is er de mogelijkheid om iets te drinken en/of te eten in ons eetcafé.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

WANNEER zaterdag 21 maart 2020

VANAF HOE LAAT 10:00

TOT HOE LAAT 17:00

WAAR Koolkaai 3 2000 Antwerpen

 

Vertel het verder...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste creatieve workshops en kunstzinnige events

We houden ook niet zo van spam, dus versturen we enkel een nieuwsbrief als er leuke creatieve workshop en kunstzinnige events op komst zijn. Je kan je altijd uitschrijven wanneer je wil, bovendien worden jouw gegevens absoluut niet doorgegeven.

 

SCHRIJF JE HIER IN