*WORKSHOP* Painting flowers with Gary Jenkins

Gary Jenkins is afkomstig uit Brooklyn, New York en studeerde cum laude af aan de Ringling School of Arts in Sarasota, Florida. Hij ontwikkelt in de jaren 70 zijn eigen, kenmerkende stijl met veel rozen, klaprozen en andere bloemen. In die tijd gaat hij ook aan de slag als schilderleraar.

In de jaren 80 krijgt hij bij de Amerikaanse zender PBS de kans om een eigen schilderprogramma te presenteren. Jenkins Art Studio wordt een groot succes en Gary Jenkins en zijn schilderlessen zijn inmiddels niet meer weg te denken van de Amerikaanse televisie.

Tijdens deze workshop leer je dus bloemen schilderen via een aflevering van Gary Jenkins en onder begeleiding van Nena Shaw,zaakvoerster van ons atelier-café. Heb jij zin in een bloemrijke en creatieve zaterdag? Schrijf je dan snel in!

Inbegrepen: 

  • Al het materiaal
  • een drankje naar keuze

TIP: je kan voor of na de workshop ook iets lekkers eten in ons atelier-café.

Tickets

gary jenkins november35,00

 

WANNEER 30/11/2019

VANAF HOE LAAT 11:00

TOT HOE LAAT 14:00

WAAR Koolkaai 3 2000 Antwerpen

Vertel het verder...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte van toffe workshops en kunstzinnige evenementen

We houden ook niet zo van spam, dus we versturen enkel een nieuwsbrief als er een toffe workshop of een leuk evenement op komst is. Je kan altijd uitschrijven wanneer je wil en je gegevens worden niet doorgegeven. OPGELET! Na inschrijven ontvang je een berichtje waarmee je je inschrijving dient te bevestigen.

 

INSCHRIJVEN