*WORKSHOP* Painting Flowers with Gary Jenkins

Gary Jenkins is afkomstig uit Brooklyn, New York en studeerde cum laude af aan de Ringling School of Arts in Sarasota, Florida. Hij ontwikkelt in de jaren 70 zijn eigen, kenmerkende stijl met veel rozen, klaprozen en andere bloemen. In die tijd gaat hij ook aan de slag als schilderleraar.

In de jaren 80 krijgt hij bij de Amerikaanse zender PBS de kans om een eigen schilderprogramma te presenteren. Jenkins Art Studio wordt een groot succes en Gary Jenkins en zijn schilderlessen zijn inmiddels niet meer weg te denken van de Amerikaanse televisie.

Tijdens deze workshop leer je dus bloemen schilderen via een aflevering van Gary Jenkins en onder begeleiding van Nena Shaw, zaakvoerster van ons atelier-café. Heb jij zin in een bloemrijke en creatieve zaterdag? Schrijf je dan snel in!

Inbegrepen: 

  • Al het materiaal
  • een drankje naar keuze

TIP: je kan voor of na de workshop ook iets lekkers eten in ons atelier-café.

 

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

WANNEER zaterdag 26 oktober 2019

VANAF HOE LAAT 12:00

TOT HOE LAAT 15:00

WAAR Koolkaai 3 2000 Antwerpen

 

Vertel het verder...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste creatieve workshops en kunstzinnige events

We houden ook niet zo van spam, dus versturen we enkel een nieuwsbrief als er leuke creatieve workshop en kunstzinnige events op komst zijn. Je kan je altijd uitschrijven wanneer je wil, bovendien worden jouw gegevens absoluut niet doorgegeven.

 

SCHRIJF JE HIER IN