*WORKSHOP* Abstract schilderen à la Karel Appel

Karel Appel was een Nederlands schilder en beeldhouwer in de moderne kunst uit de tweede helft van de twintigste eeuw, die tot de expressionisten kan worden gerekend. Hij werd medebekend omdat hij tot een van de belangrijkste leden van de Cobra beweging hoorde.

Appel was bezig met zich af te zetten tegen de traditionele kunstopvattingen en experimenteerde hij met bijvoorbeeld afvalmaterialen. Deze drang naar vernieuwing zette hij voort tijdens zijn Cobra periode. Dit resulteerde in een directe en expressieve werkwijze waarin mythische dier- en kinderwezens, felle, verzadigde kleuren, simpele vormen en stevige, dikke lijnvoering de boventoon voerden.

Tijdens deze workshop schilderen we een schilderij van Karel Appel na, we leren hierdoor ons gevoel van kleur, vorm en compositie vergroten.

Bovendien ga je naar huis met je eigen Karel Appel.

Inbegrepen:

  • Al het materiaal (ook het doek!)
  • Een drankje naar keuze
  • Een héérlijk creatieve namiddag verzekerd!

Door de Corona maatregelen kan je enkel in een bubbel naar de workshop komen. Je moet met minimum 3 en maximum 8 personen zijn. Anders kunnen we de 1,5 meter regel niet garanderen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

WANNEER zaterdag 10 oktober 2020

VANAF HOE LAAT 14:00

TOT HOE LAAT 17:00

WAAR Koolkaai 3 2000 Antwerpen

 

Vertel het verder...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste creatieve workshops en kunstzinnige events

We houden ook niet zo van spam, dus versturen we enkel een nieuwsbrief als er leuke creatieve workshop en kunstzinnige events op komst zijn. Je kan je altijd uitschrijven wanneer je wil, bovendien worden jouw gegevens absoluut niet doorgegeven.

 

SCHRIJF JE HIER IN