*WORKSHOP* Schilderen à la Monet (waterlelies)

Claude Monet is als impressionistisch schilder vooral ook beroemd geworden door het schilderen van de prachtige waterlelies in de diverse seizoenen en op verschillende tijden op een dag,. Hij had een zeer uitgebreide bloementuin met een vijver, met daarin waterlelies, laten aanleggen.

Licht beinvloedt kleuren en sfeer. Monet schilderde de waterlelies en de vijver vele malen op verschillende momenten van de dag. De kleuren veranderen onder invloed van nevel, opkomende of ondergaande zon, dit heeft Monet op zijn manier vastgelegd in zijn schilderijen. De Waterlelies zijn wereldberoemd en hebben een prachtig dromerig karakter en vertegenwoordigen het Impressionisme als begin van de avant-garde.

Tijdens deze workshop gebruiken wij ook de waterlelies als inspiratiebron, we trachten het impressionisme als inspiratie te gebruiken om zo tot een eigen resultaat te komen.

Schrijf je nu in voor deze creatieve namiddag. Je hoeft geen ervaring te hebben enkel veel zin om te schilderen!

Inbegrepen:

  • Al het materiaal (ook het doek!)
  • Een drankje naar keuze
  • Een héérlijk creatieve namiddag verzekerd!

Door de Corona maatregelen kan je enkel in een bubbel naar de workshop komen. Je moet met minimum 3 en maximum 8 personen zijn. Anders kunnen we de 1,5 meter regel niet garanderen.

WANNEER zaterdag 19 september 2020

VANAF HOE LAAT 14:00

TOT HOE LAAT 17:00

WAAR Koolkaai 3 2000 Antwerpen

 

Vertel het verder...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste creatieve workshops en kunstzinnige events

We houden ook niet zo van spam, dus versturen we enkel een nieuwsbrief als er leuke creatieve workshop en kunstzinnige events op komst zijn. Je kan je altijd uitschrijven wanneer je wil, bovendien worden jouw gegevens absoluut niet doorgegeven.

 

SCHRIJF JE HIER IN