*ZOMERVAKANTIE – CREATIEF KAMP* ‘Lekker kunstig’ KIDS

Na de lockdown eindelijk weer tijd voor plezier, ontspanning en creativiteit. Tijdens onze creatieve kampen werken we met een kleine groep kids (max 8) naar een creatief toonmoment toe. Met een meerdaags creatief kamp is er tijd om naar iets toe te werken en een thema echt te gaan onderzoeken.

Creativiteit speelt een grote rol in de ontwikkeling van kinderen, ze krijgen meer zelfvertrouwen, leren zich beter concentreren én het werkt bovendien ontspannend. Bovendien is het een ideale get-away van het drukke leven tijdens de schoolweken.  Gewoon even echt kind zijn, daar worden we toch allemaal gelukkig van.

Lekker Kunstig 

Wie houd er niet van lekker eten? Wat is jouw lievelingsgerecht? Spaghetti? Pizza? Hamburger? Snoep? Tijdens dit kampje gaan we allerlei lekkers namaken, boetseren met klei, tekenen met inkt en schilderen met eten als verf.

Denk aan pizza’s met een gezicht, teken de grootste burger of frietjes maken in klei. Ben jij dus gek op lekker eten dan is dit creatief kampje echt iets voor jou!

Inbegrepen: 

  • Al het materiaal
  • 1 drankje naar keuze (en water zoveel ze willen)
  • Je kunstwerkjes mee naar huis ????
  • Optioneel –> lunch inbegrepen

Voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar 

TIP: Naast ons atelier hebben wij ook een eetcafé gedeelte, tijdens deze week hoef je dus geen boterhammetjes te smeren en staat er telkens iets lekker op de menu: een broodje, croque of iets warms tijdens de middag, vaak gelinkt aan het creatieve thema 😉 Superpraktisch! 

Ons creatief kamp start op woensdag 26 augustus en eindigt op vrijdag 28 augustus. Het is dus een 3-daags kamp.

Verloop van de dag:

  • 9u00 kids komen binnen
  • 9u30 begin activiteiten
  • 12u00 lunch + eventueel luchtje happen op ons autovrij pleintje voor de deur
  • 13u00 start activiteiten
  • 16u30 einde activiteiten + na opvang
  • 17u ophaling kids

Meer vragen of informatie? Contacteer ons via 03/326.81.46 of mail naar nenashaw33@gmail.com

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

WANNEER woensdag 26 augustus 2020

VANAF HOE LAAT 09:00

TOT HOE LAAT 17:00

WAAR Atelier-café Koolkaai 3 2000 Antwerpen

 

Vertel het verder...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Nieuwsbrief

Blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste creatieve workshops en kunstzinnige events

We houden ook niet zo van spam, dus versturen we enkel een nieuwsbrief als er leuke creatieve workshop en kunstzinnige events op komst zijn. Je kan je altijd uitschrijven wanneer je wil, bovendien worden jouw gegevens absoluut niet doorgegeven.

 

SCHRIJF JE HIER IN