Ons meest populaire feestje?

Zelf een artistieke pizza maken. En aan een èchte schildersezel schilderen op doek

WAT JE ZAL ONTDEKKEN OP DEZE PAGINA:

⬇︎ Geen artistieke ervaring nodig

⬇︎ Met verjaardagstaart? Geen probleem!

⬇︎ We voorzien een cadeautjesmoment

⬇︎ Hoe we te werk gaan

Jouw oogappel aan de schildersezel? Een ideaal moment voor een prachtige foto

Spelen met je eten is toegestaan. En daarna mag je de gebakken pizza nog opeten ook!

🕒  3 MIN LEESTIJD

Weet je nog dat je vroeger niet mocht spelen met je eten? En dat een èchte schildersdoek enkel voor volwassenen was?

Wel, bij ons staan echte doeken op schildersezels klaar en mag je als kind spelen met je eten. Samen creëren we artistieke pizza's en bakken we ze in onze oven. En dat is nog maar een kleine greep uit ons uitgebreid thema-aanbod.

Wist je dat artistieke ervaringen een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling bij kinderen? Ze krijgen meer zelfvertrouwen, leren zich beter concentreren en daarbovenop werkt het ontspannend. Dat in combinatie met een feestelijk moment zorgt dat ze even een dagje weg kunnen zijn van hun drukke leven tijdens de schoolweken. Een dagje papier besmeuren, schildersdoeken bekladden, knutselen, met klei smossen, pizza's maken, volledig opgaan in je fantasie … Dat is weer even echt kind zijn, daar worden we toch allemaal gelukkig van, niet? 

Lees hieronder verder  ⬇︎

Marianne Vanderwege

—  mama van drie

Nena, de mama’s zijn nog volop heen en weer aan het sturen in de whatsappgroep. Super geslaagd feestje!

Buiten dat het educatief verrijkend is, focussen we vooral op dat ieder kind zich amuseert en een fantastisch dagje beleeft

Aangezien je bij ons absoluut geen artistieke ervaring nodig hebt, aangezien niets goed of fout is kunnen de kinderen zich volledig creatief uiten. Want het creëren van kunst op jonge leeftijd brengt een gevoel van iets bereikt te hebben teweeg. Het zelfvertrouwen van elk kind krijgt een boost waardoor er niet enkel een 'ik-kan-het gevoel' ontstaat, maar ze zich ook geïnspireerd voelen om sneller nieuwe uitdagingen aan te gaan. Met andere woorden: artistiek bezig zijn in een vrije omgeving vergroot hun zelfvertrouwen.

Bovendien is de artistieke ervaring tijdens een feestelijk moment, een moment waarin je als kind vrij bent en absoluut niets moet. Waardoor er bij de kinderen een positieve herinnering ontstaat en de interesse groter wordt om zich verder creatief te ontwikkelen. Buiten een dagje plezier maken zijn onze kinderfeestjes dan ook educatief verrijkend. Natuurlijk focussen we op dat ieder kind zich amuseert en een fantastisch dagje beleeft. Vooral jouw kind. Die is die dag bij ons Prinses of Piratenkoning en wordt extra in de watten gelegd.

Lees hieronder verder  ⬇︎

Wij voorzien schorten, dus je moet geen zorgen maken

Bij ons is niets goed of fout, kinderen ervaren een volledige vrijheid van expressie

Lien Opgenhaffen

— mama van twee jongens

Mijn jongens komen sowieso terug. Ze vonden hun feest enorm fijn! Dank je wel voor alles, Nena.

Wij maken de lievelingstaart van de gelukige en voorzien een cadeautjesmoment

Een schets van hoe we te werk gaan:

Je kiest een thema uit ons breed aanbod. Dit gaat van knoeien met klei en smossen met houtskool tot kliederen met verf (wij voorzien schorten, dus je moet geen zorgen maken). Of heeft jouw oogappel een bepaald thema als fantasie? We passen ons graag aan. :-) Indien hij of zij jarig is, maken we een héérlijke chocolade-verjaardagstaart of eentje met een unieke taartvorm (zie opties). Tijdens het feestje voorzien we een uitgebreid moment om de kaarsjes uit te blazen en ook om de cadeautjes uit te pakken.

Bekijk ons breed aanbod

Dit gaat van knoeien met klei en smossen met houtskool tot kliederen met verf

Wist je dat we gelegen zijn aan de Koolkaai? Dat is een rustig en groot plein waar de kinderen bij mooi weer veilig buiten kunnen spelen onder toezicht. Dat klinkt als een TOP-feestje, niet?  ;-)

Tot snel, Nena

Je kan me bereiken op 03/326 81 46
of vul ons contactformulier in :-)

Deel deze pagina via

Welk thema kies jij? 

Ontdek onze andere creatieve diensten

Ontdek onze andere creatieve diensten