zekerheid te vinden en heb ik besloten het heft in eigen handen te nemen en creatief ondernemer te worden, Atelier-Café Who’s afraid of Red, Yellow & Blue is het resultaat ervan.

Gedurende mijn studies en ook daarna heb ik altijd in de horeca gestaan. De ervaring die ik op deed, naast het artistieke avontuur, bracht mij op het idee om het sociale met het creatieve te verbinden tot 'n Atelier-Café. Het idee vloeide ook voort uit een motivatie om mensen in aanraking te brengen met creativiteit en hen het plezier dat daaruit voortvloeit te laten ontdekken.

Dit kan volgens mij nergens beter als in de sociale context van een eetcafé waar je iets lekker kan eten en drinken maar vooral gezellig samen kan zijn, niet? 

ik ben Nena

Welkom in mijn Atelier-Café,

Al van jongs af aan ben ik gebeten door kunst. Als kind zat ik al op de tekenschool en ook mijn toekomstige studiekeuzes resulteerden in creatieve uitspattingen. In het hoger onderwijs koos ik om master te worden in de schilderkunst. Kunst studeren was voor mij een zelfontplooiing en het heeft mij gemaakt tot de persoon die ik nu ben.

Een lerarenopleiding volgde na schilderkunst, ik kon het schoolleven namelijk moeilijk vaarwel zeggen, ook hier bloeide een mooie passie uit voort. Anderen met kunst in aanraking brengen en de passie rondom kunst doorgeven is voor mij onbetaalbaar en doe ik nog steeds met heel mijn hart. Echter was er toen als kunstleraar en in de nabije toekomst weinig

Nena en Who's afraid of

Red, Yellow & Blue in de pers

Magazine- en krantenartikels

Foto-archief